В Одесі залили "кров'ю" російський банк: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі залили "кров'ю" російський банк: з'явилися фото

В Одесі залили "кров'ю" російський банк: з'явилися фото
Джерело:  Одеса-Медіа

В Одесі представники національного корпусу "Азов" облили червоною фарбою вхідні двері відділення "Промінвестбанку" на вулиці Пушкінській.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Одеса-Медіа.
Учасники акції обклеїли будівлю банку листівками із зображенням Кремля і написом: це "банк країни-агресора, він буде закритий. Терміново забирайте свої гроші". Активісти також написали на стінах будівлі: "Смерть російським банкам", "Гонтарєва гори в пеклі", "Окупанти", "Закрити!". Крім того, вона палили "димовухи".
Читайте також: "Кривавий" пікет російських банків в Києві: з'явилося відео
Видання пише, що акцію проводили представники національного корпусу "Азов", але на сторінках організації в соцмережах згадок про акцію немає. Однак одеське інформагентство посилається на лідера міської організації корпусу Олександра Новосельського, який заявив, що подібні акції національний корпус проводить по всій країні, але в Одесі така - перша.
За акцією спостерігали поліцейські, вони нікого не затримували.
Як повідомляв ONLINE.UA,  13 лютого в Харкові активісти "Азова" облили червоною фарбою відділення Сбербанку Росії.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?