Бойовики ДНР вирішили наслідувати приклад Савченко: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вирішили наслідувати приклад Савченко: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР вирішили наслідувати приклад Савченко: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У бойовиків так званої ДНР заявили про намір приїхати в Україну з метою провідати своїх військовополонених у відповідь на візит нардепа Надії Савченко, яка відвідала напередодні українських полонених на окупованому Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт ДАН.
Читайте також: Бойовики "пнули" Савченко з приводу її заяв на Донбасі: з'явилося відео
Ідею з відвідуванням України висловила "уповноважений з прав людини ДНР" Дарина Морозова
"Хотілося би бачити відповідні кроки від української сторони. Ми чекаємо того щоб і представники "республіки" зможуть отримати доступ до місць, де утримуються наші хлопці. Ми хочемо переконатися в тому, що до них не застосовуються незаконні методи дізнання, і умови утримання наших прихильників дійсно свідчать про гуманізм київської влади", - заявила Морозова.
Також Морозова додала, що нібито не всі українські полонені, які утримуються в "тюрмі" в окупованій Макіївці, хочуть повернутися додому.
"Громадські діячі (Надія Савченко і Володимир Рубан – ред.) особисто переконалися, що не всі утримувані особи хочуть повертатися додому на територію України", - додала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що метою візиту Савченко була не гуманітарна місія, а намір виконати ряд вказівок її "кураторів" з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?