Савченко на Донбасі: в мережі показали цікаве фото
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко на Донбасі: в мережі показали цікаве фото

Савченко на Донбасі: в мережі показали цікаве фото

У мережі звернули увагу, що  народного депутата Надію Савченко під час її поїздки на окупований Донбас  добре охороняли бойовики ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста і блогера Дениса Казанського.
"Цікаве фото. Савченко в Донецьку охороняють краще ніж Гіві і Моторолу, за якими полювали кровожерливі українські ДРГ. Ось бачите, можуть же, коли захочуть! Охорона, до слова, якась дивна. ДНРівці давно вже не носять балаклави і не приховують облич. Охорона Захарченко ходить без масок. А тут така конспірація. До чого б? Якісь спеціальні росіяни, яким довірили охороняти VIP-гостя? Які ще версії?", - написав він, коментуючи фото Савченко.
Читайте також: Савченко на окупованому Донбасі: у Авакова висловили серйозну підозру


За словами журналіста, дивно, що Савченко, яку в Росії звинувачували у вбивстві журналістів, спокійно приїжджає до окупованого бойовиками Донецьку.
"Ну а взагалі шикарно звичайно. 63-річний викладач університету Ігор Козловський з букетом хронічних хвороб вже рік сидить у Донецьку на підвалі, як особливо небезпечний терорист. А ветеран добробата, "кривава навідниця", визнана в Росії винною у вбивстві журналістів, гуляє по Донецьку в супроводі озброєної охорони бойовиків", - зазначив Казанський.
У мережі також прокоментували візит Савченко в Донецьк.



Як повідомляв ONLINE.UA,  у бойовиків так званої ДНР заявили про намір приїхати в Україну з метою провідати своїх військовополонених у відповідь на візит Савченко, яка відвідала напередодні українських полонених на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?