Одна из фавориток Оскара-2017 не придет на церемонию
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Одна из фавориток Оскара-2017 не придет на церемонию

Одна из фавориток Оскара-2017 не придет на церемонию
Джерело:  Daily Mail

Вагітна актриса  Наталі Портман, яка номінована на Оскар 2017 за головну роль в фільмі "Джекі", не змогла відвідати Independent Spirit Awards і попередила, що не буде присутня на 89-ій церемонії вручення нагород премії "Оскар".


КІНОПРЕМІЯ ОСКАР ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ 


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


"Через мою вагітність я не зможу бути присутньою на Independent Spirit Awards і вручення нагород Академії", - заявила раніше Портман.


Читайте також: Повний список номінантів на Оскар-2017


Ми, звичайно, сумуємо, що не зможемо побачити королеву червоних килимів сьогодні ввечері, але пропонуємо вам помилуватися нарядами вагітної Наталі, в яких вона красувалася на інших церемоніях.



Золотий глобус. Друга вагітність.



На премії Гільдії кіноакторів США в минулому місяці. Друга вагітність.



Китайська кінопремія Huading Global Film Awards. Кінець 2016 року



Золотий глобус - 2011. Перша вагітність.



Перемога на Оскар-2011. Перша вагітність.


Нагадаємо, що  Vanity Fair підготував традиційну обкладинку до церемонії вручення премії "Оскар". Для цього в дорогих нарядах сфотографували актрис, які особливо відзначилися в 2016-2017 рр. Серед них - Наталі Портман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?