У Москві люди вийшли на вулиці з гаслами "Росія без Путіна": з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві люди вийшли на вулиці з гаслами "Росія без Путіна": з'явилися фото і відео

У Москві люди вийшли на вулиці з гаслами "Росія без Путіна": з'явилися фото і відео
Джерело:  mk.ru

У неділю, 26 лютого, в Москві росіяни вийшли на марш пам'яті убитого 27 лютого 2015 року російського опозиційного політика Бориса Нємцова.


Пряму трансляцію маршу дивіться на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MK.ru.
До Оргкомітету маршу увійшли представники практично всіх ключових демократичних організацій Росії, включаючи «Солідарність», «Парнас», «Партію Прогресу», «Яблуко», «Відкриту Росію», «Партію 5 грудня» й ін.
Головна колона учасників скандувала гасло "Росія без Путіна" і тримала плакати з написом "Ми віддали Росію негідникам, пора повертати". Повідомляється, що російського опозиціонера Михайла Касьянова облила зеленкою людина, вигукуючи при цьому "Росія з Путіним".
Поліція знайшла і затримала провокатора. Сам Касьянов як і раніше знаходиться в голові колони.





Читайте також: Вся Росія в одному ролику: мережа обурило відео розгрому меморіалу Нємцова


Крім того, поліція відібрала в активістів плакати, на яких написано "Путін - це війна". Після цього учасники почали скандувати гасла, які були написані на банерах. Повідомляється, що активістів з прапорами України на марш не пускає поліція.





Тим часом в мережі повідомляють, що в Санкт-Петербурзі на акцію пам'яті Нємцова вийшли з українським прапором.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  українка Анна Дурицька, яка була подругою російського опозиціонера Бориса Нємцова і стала свідком його вбивства, отримала серйозну психологічну травму  і була змушена звернутися за допомогою психіатра.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?