В Європі яскраво показали, що Крим - це Україна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Європі яскраво показали, що Крим - це Україна: опубліковано відео

В Європі яскраво показали, що Крим - це Україна: опубліковано відео

У Парижі влаштували акцію "Крим - це Україна" з нагоди третьої річниці мирного маршу на підтримку України на півострові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook першого заступника голови мінінформполітики Еміне Джеппарової.
"День опору Криму російській окупації. 26 лютого. Партнери МІП мережа народних дипломатів України GlobalUkraine в Парижі вийшли під Ейфелеву Вежу в підтримку акції "Крим це Україна", - написала вона, опублікувавши відео.
Читайте також: Є два способи повернути Крим і домогтися миру на Донбасі - Володимир Огризко
Як відомо, 26 лютого в Україні відзначають "День опору Криму російської окупації". У цей день в 2014 році перед будівлею Верховної Ради Криму пройшов мітинг на підтримку територіальної цілісності України.
Однак в ніч на 27 лютого 2014 року російські спецназівці захопили і блокували Верховну Раду Криму і Рада Міністрів Криму. Так зване "ополчення Криму" за підтримки російських військових захопило інші адміністративні будівлі, аеропорти в Сімферополі і Севастополі, установи зв'язку і ЗМІ.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше президент Петро Порошенко нагадав про третій річниці мирного маршу на підтримку України в Криму, пообіцявши не залишити українців на окупованому півострові без підтримки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?