Савченко напророчили долю ватажка ДНР Захарченко: з'явилося цікаве спостереження
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко напророчили долю ватажка ДНР Захарченко: з'явилося цікаве спостереження

Савченко напророчили долю ватажка ДНР Захарченко: з'явилося цікаве спостереження

Народний депутат Надія Савченко, після подорожі на окуповані території Донбасу

, цілком може замінити ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченка.


Таку думку висловив активіст Геннадій Афанасьєв, раніше звільнений з російської в'язниці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Не здивуюся, якщо новим "вождем" терористів ДНР стане Надія Савченко, по всіх висловлювань, ідей і вчинків – вона вже пройшла всі співбесіди, спочатку в Москві, а потім у ЛДНР", - написав він.
Також Афанасьєв додав, що "цивільне населення, яке проживає на окупованій території, має величезну недовіру до "вождя" донецьких терористів Захарченко, і все більше поширюються чутки про те, що найближчим часом ця персона буде замінена Москвою на людину, до якого буде більше довіри з обох сторін, в тому числі і України".


Читайте також: Савченко на окупованому Донбасі: у Авакова висловили серйозну підозру

У той же час, він звернув увагу на скріншот з відео відвідування Савченко макіївської колонії, в якій бойовики містять полонених українців — на ньому один з ув'язнених одягнений у спортивний костюм національної збірної України, з українським гербом на грудях.
"Я не знаю, стандартна практика того, що українським військовополоненим, видається форма української збірної, коли в цей же момент ці терористи відрізають руки, якщо на них є герб України", — додав активіст.



Між тим, в соціальних мережах жорстко розкритикували Савченко та її поїздку на окуповану територію.







Як повідомляв ONLINE.UA,  в ДНР заявили про наміри приїхати до України і провідати ув'язнених бойовиків у відповідь на візит Савченко, котра напередодні відвідала українських бранців на окупованих територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?