Янукович розповів про особисте життя і те, скільки разів він зустрічався з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович розповів про особисте життя і те, скільки разів він зустрічався з Путіним

Янукович розповів про особисте життя і те, скільки разів він зустрічався з Путіним

Екс-президент України Віктор Янукович, котрий втік до Росії, зізнався, що кілька разів зустрічався з президентом РФ Володимиром Путіним, а також повідомив, що після 45 років шлюбу розлучився зі своєю дружиною Людмилою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням  Deutche Welle.

Янукович зізнався, що лише кілька разів зустрічався з президентом Росії Володимиром Путіним: "Розумію, мої проблеми – не його рівень".
У той же час, екс-президент розповів, що отримує фінансову підтримку від свого старшого сина Олександра, а інтерв'ю журналісту німецького видання Der Spiegel він давав у своєму офісі в Москві.


Читайте також: В мережі помітили нехороші зміни у зовнішності Януковича: опубліковано фото

При цьому він заявив, що після 45 років подружнього життя розлучився зі своєю дружиною, Людмилою Янукович і зараз живе в цивільному шлюбі з сестрою своєї колишньої кухарки, разом з якої втік з України.


Цікаво, що журналіст зауважив, як екс-президент ухилявся від складних питань і постійно плутався у власних розповідях.


Так, Янукович запевнив, що не наказував розганяти протести студентів взимку 2013 року, і звинуватив у всьому "радикалів", які нібито провокували силовиків. Але пізніше він припустив, що за протестами стояв тодішній глава його адміністрації Сергій Льовочкін разом з бізнесменом Дмитром Фірташем, які стали режисерами Майдану за його спиною.


При цьому сам Янукович, за його словами, дізнався про криваві зіткнення лише наступного ранку, коли грав у теніс, при тому, що Льовочкін не відповідав на дзвінки.


Крім того, побіжний екс-президент вкотре заявив, що не відмовлявся від своєї посади.


"Я був в Україні, мене просто відрізали від ЗМІ, заблокували й полювали за мною по всій країні", - розповів він і додав, що під час його втечі в Крим з Донецька, під Мелітополем його ніби чекала сотня бойовиків з важким озброєнням, які повинні були зупинити його кортеж і "всіх розстріляти".


Однак його нібито завчасно попередили. За офіційними даними української влади, правоохоронці не змогли вчасно встановити місцезнаходження президента-втікача.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилася інформація про план повернення Януковича до України, який нібито склав відомий американський політтехнолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?