В Росії засумнівалися, навіщо РФ Крим, та провели акцію з прапором України: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії засумнівалися, навіщо РФ Крим, та провели акцію з прапором України: з'явилися відео

В Росії засумнівалися, навіщо РФ Крим, та провели акцію з прапором України: з'явилися відео

В Москві та Санкт-Петербурзі відбулися велелюдні акції в пам'ять опозиційного політика Бориса Нємцова, котрий був убитий 27 лютого 2015 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на враження учасників акції в Facebook.
"На Марші пам'яті Нємцова було дійсно багато людей, було банально тісно в рамках відведеного поліцією для акції бульвару. Це перша акція такого масштабу за останній рік", — розповів журналіст Роман Цимбалюк.
Також він додав, що за останній час "настрої в російському суспільстві змінилися" і подяеркнул, що "це можна пояснити розмовою, коли співрозмовники сьогодні обговорювали на акції навіщо їм Крим, якщо ціни на бензин постійно зростають".
Читайте також: В Москві люди вийшли на вулиці з гаслами "Росія без Путіна": з'явилися фото і відео
"Стало більше роздратованості, невдоволення, може навіть агресії. На відео не видно, але явно проходять зміни", - заявив він.



Крім того, він опублікував ролик, знятий на марші пам'яті Нємцова, де чутно, як учасники акції скандують "руки геть від України".
"Марш пам'яті – це не панахида, панахидою був перший марш, а зараз це вже і протест, і демонстрація життєвості його ідей", — розповів учасник акції, адвокат Марк Фейгін.



Читайте також: В Росії люди зібралися вшанувати пам'ять Бориса Нємцова: з'явилися фото і відео


У свою чергу, на акції в Санкт-Петербурзі люди вийшли на "Марш Совісті" під прапорами Росії, України і кримськотатарського народу.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на акції в пам'ять Нємцова в Москві люди прямо виступили за Росію без Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?