Путінський пропагандист розмріявся про новий "порятунок" Донбасу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист розмріявся про новий "порятунок" Донбасу: з'явилося відео

Путінський пропагандист розмріявся про новий "порятунок" Донбасу: з'явилося відео

Російський пропагандист Дмитро Кисельов, видав чергову тираду про "порятунок" Донбасу росіянами, які нібито вирішили поставляти на заводи окупованих територій кокс і залізну руду замість України  в умовах блокади окупованого Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео програми Кисельова, опубліковане в youtube.
"Як результат (блокади Донбасу – Ред.) Україна позбавляє себе вугілля, палива для ТЕС. А Донбас не отримує до себе залізну руду і, в обмін на свій вугілля – кокс, з підконтрольного Україні Авдіївського комбінату", - нагадав він.
При цьому Кисельов уточнив, що "кокс необхідний для металургійних заводів Донбасу".


Читайте також: В Україні назвали три причини того, чому нинішня блокада Донбасу не потрібна

"До кінця цього тижня Росія, схоже, прийняла принципове рішення — врятувати донбаський металургійний комплекс прямими поставками. Мова може йти про коксівному вугіллі з Кемерово, або навіть самому коксі, та залізній руді", - заявив пропагандист.


Тим часом, у соцмережах посміялися над божевільними заявами Кисельова.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  глава МВС України Арсен Аваков заявив про неможливість відновлення поставок угля з Донбасу через те, що залізничні колії були взірвані самими бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?