Судді "Голосу країни" аплодували стоячи співачці, яку не бачили 10 років: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Судді "Голосу країни" аплодували стоячи співачці, яку не бачили 10 років: з'явилося відео

Судді "Голосу країни" аплодували стоячи співачці, яку не бачили 10 років: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Українська співачка з унікальним голосом Катя Chilly (Катя Чілі), якої не було на екранах більше 10 років, захопила суддів вокального шоу "Голос країни-7" своїм співом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "1 + 1".
Катя виконала пісню "Світлиця". Вже з початку пісні до учасниці повернулися одночасно Потап і Сергій Бабкін.
Читайте також: Джамала потішила своїми емоціями на "Голосі країни": опубліковано відео
Після виступу Каті судді і зал аплодували стоячи, а Джамала і Сергій Бабкін навіть заспівали разом з учасницею шоу. Сама ж Катя вибрала Тіну Кароль.
Перед цим співачка написала у себе на соцсторінці: "Я дуже щаслива співати як учасник в "Голосі країни". Це мій срібник, дарований Господом, - голос. Я рада його дарувати в усіх аспектах, які мені запропонує простір. Це можливість співати для усієї країни. Для всіх, до кого я можу ніколи не доїхати з концертом. я дійсно щаслива співати для всієї моєї батьківщини. Я вірю тільки любові. Я дозволяю себе вести тільки любові. І я знаю, що це правильно. Щаслива. Вдячна".


Нагадаємо, що  підтримати Катю прийшов її 3-річний син Святозар.


Раніше ONLINE.UA писав, що  суддів вокального шоу "Голос країни" вразив священик Олександр Клименко виконанням пісні "Материнська любов".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?