У Держдумі РФ створять групу по зв'язках з бойовиками ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

У Держдумі РФ створять групу по зв'язках з бойовиками ДНР-ЛНР

У Держдумі РФ створять групу по зв'язках з бойовиками ДНР-ЛНР

У Держдумі Росії депутат, обраний на території окупованого Криму, намагається створити групу політичної підтримки бойовиків так званих ДНР і ЛНР.
Про це заявив координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"У нелегітимній Державній Думі Російської Федерації приймаються заходи щодо політичної підтримки терористичних організацій ДНР/ЛНР. Зокрема, активізував діяльність по створенню "депутатської групи по зв'язках з ДНР і ЛНР" "депутат Держдуми РФ Андрій Козенко", - йдеться в повідомленні.
При цьому в групу намагаються втягнути "депутатів" з Криму, фракції Ліберально-демократичної партії Росії і Компартії.


Читайте також: Путінський пропагандист розмріявся про нове "спасіння" Донбасу: з'явилося відео

Тимчук нагадав, що Козенко був обраний до Держдуми по одномандатному округу від окупованого Криму.


"Раніше, будучи депутатом Верховної Ради Автономної республіки Крим, входив у фракцію "За Януковича!" і партії "Російський блок", в даний час входить до складу "комітету громадської підтримки жителів Південного Сходу України" при російському Раді Федерації, також є офіційним представником громадського руху "Донецька Республіка" в Криму", - підкреслив він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  у Путіна хамськи відповіли на заяви голови МВС України щодо існування плану з мирного повернення окупованих територій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?