Конфуз на "Оскарі": у мережі з'явилася кумедна карикатура
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Конфуз на "Оскарі": у мережі з'явилася кумедна карикатура

Конфуз на "Оскарі": у мережі з'явилася кумедна карикатура

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін відреагував на  конфуз, який стався на 89-й церемонії вручення нагород премії "Оскар", забавною карикатурою.
Дивіться: Кінопремія Оскар-2017: підсумки церемонії нагородження
Про це повідомляє з посиланням на Facebook карикатуриста.
Нагадаємо, виконавці головних ролей у фільмі "Бонні і Клайд" Уоррен Бітті і Фей Данауей, які вручали нагороду за кращий фільм, назвали переможцем картину "Ла-Ла Ленд".
Після того, як команда "Ла-Ла Ленда" піднялася на сцену, отримала "Оскар" і почала говорити подячні мови, з'ясувалося, що сталася помилка. Уоррену Бітті в руки потрапив конверт з попередньою номінацією -  "Краща актриса", якою стала якраз виконавиця головної ролі у фільмі "Ла-Ла Ленд" Емма Стоун. У результаті кращим фільмом був визнаний "Місячне сяйво".
Російський карикатурист у зв'язку з цим намалював статуетку "Оскар" у вигляді здивованого чоловічка, який намагається зрозуміти, кому ж він дістанеться.


У мережі також прокоментували конфуз на врученні премії "Оскар".





Як повідомляв ONLINE.UA,  у Лос-Анджелесі пройшла 89-а церемонія вручення нагород премії "Оскар" за заслуги у галузі кінематографу за 2016 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?