У Раді розповіли, хто з нардепів за роки війни відвідував Москву: опублікований документ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді розповіли, хто з нардепів за роки війни відвідував Москву: опублікований документ

У Раді розповіли, хто з нардепів за роки війни відвідував Москву: опублікований документ

У мережі з'явився список народних депутатів України, які за останні два роки, незважаючи на бойові дії на Донбасі, літали до столиці Росії - Москви.
Про це заявила народний депутат від фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"Прямого авіасполучення з Москвою в Україні немає. На Москву з Києва літають через Мінськ. Тут списки тих, хто за останні два роки - роки війни з Росією - літали на Мінськ, і в більшості випадків - далі на Москву. 59 народних депутатів України" , - заявила вона.

Читайте також: Савченко на окупованому Донбасі: СБУ анонсувала багато питань
При цьому Сюмар додала, що частина із зазначених у списку депутатів літали саме в Мінськ: "Частина літає реально в Мінськ - наприклад, Ірина Геращенко, Ганна Гопко, Андрій Іванчук (якого в Білорусі навіть затримували)".
"Але, думаю, вже відомий Андрій Артеменко (автор скандального плану про здачу Криму "в оренду" окупантам - Ред.), Сергій Льовочкін, Бойко, Мураєв, Онищенко, Ківалов, Деркач, Рабінович, Тарута і багато інших зовсім не на переговори в мінському форматі літали", - додала вона.
Також Сюмар з сарказмом додала, що це був, "швидше за" московський формат "псевдоукраїнської політики".
"Це відповідь Прикордонної служби на мій запит. Робіть висновки", - резюмувала депутат, публікуючи списки.



Тим часом у коментарях до цього повідомлення зібралося кілька цікавих відгуків.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Службі безпеки України заявили про намір допитати нардепа Надію Савченко з приводу її скандальної поїздки на окуповані території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?