Стало відомо, як росіяни знахабніли в Криму за багато років до анексії
Категорія
Культура
Дата публікації

Стало відомо, як росіяни знахабніли в Криму за багато років до анексії

Стало відомо, як росіяни знахабніли в Криму за багато років до анексії
Джерело:  online.ua

Екс-глава МЗС України Володимир Огризко згадав про нахабство росіян, яке він спостерігав за багато років до російської анексії Криму в Севастополі.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Коли я вперше приїхав до Криму як офіційна особа (у 1997 році), то побачив на вулицях Севастополя російські військові патрулі. Я підняв великий шум, після чого російські патрулі з вулиць українського міста Севастополь зникли", - згадав дипломат.
Також він додав, що в той час "росіяни навіть таку формулу придумали: не "Росія має базу Чорноморського флоту в Севастополі", а "Севастополь є базою флоту Російської Федерації".
Читайте також: У Пу тіна відреагували на слова Авакова про звільнення Криму і Донбасу
Крім того, відповідаючи на питання про безліч російських прапорів у Севастополі в 2009 році, Огризко зазначив, що "на кожному об'єкті, який орендувала Російська Федерація, вона мала право повісити прапор".
"І проблема була не в прапорах, а в тому, що українська влада не хотіла міняти ситуацію в Криму. Тому що в Києві вважали: і Крим, і Донбас є чимось важким, отже, дамо це на відкуп Партії регіонів! Віддали регіони на відкуп антиукраїнським силам - ось і маємо результат", - резюмував він.



Більше  читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: Росіяни збиралися евакуювати флот з Криму, але їм допомогли політики в Києві - Володимир Огризко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?