Автор плану "здачі" Криму Росії ошелешив мережу гучною заявою: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Автор плану "здачі" Криму Росії ошелешив мережу гучною заявою: з'явилося відео

Автор плану "здачі" Криму Росії ошелешив мережу гучною заявою: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Андрій Артеменко, який раніше озвучив скандальний план про здачу Криму "в оренду" окупантам в обмін на мир на Донбасі

, видав гучну заяву про те, що свої права на півострів можуть заявити США.


Про це він заявив під час брифінгу у Верховній Раді, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112.ua

.


"У 1920 році Росія отримала кредит в розмірі 50 мільйонів доларів від уряду США. Забезпеченням за цим кредитом була територія Криму. За договором півострів повинен перейти США, якщо не буде погашений кредит і не будуть сплачені відсотки за кредитом", - повідав він.


При цьому Артеменко додав, що "в 1954 році (коли Крим був переданий до складу України керівництвом СРСР - Ред.) настав час погашення отриманої суми".



Читайте також

:

План

"здачі" Криму: в справі з'явився явний слід Москви


"Існував проект під назвою Нова Каліфорнія. Друзі, якщо хто не знає, Нова Каліфорнія - це територія Криму. Переконаний, що Крим був переданий Україні, щоб зберегти цю територію за Радянським Союзом", - приголомшив депутат.



Заяви Артеменка зчинили справжню бурю в соціальних мережах.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрій Артеменко заявив, що передав колишньому раднику президента США з національної безпеки і оборони Майклу Флінну план, який передбачає проведення референдуму про передачу окупованого Криму в оренду Росії строком на 50-100 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?