Блокада Донбасу: активісти прокоментували ультиматум Захарченка та Плотницького
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: активісти прокоментували ультиматум Захарченка та Плотницького

Блокада Донбасу: активісти прокоментували ультиматум Захарченка та Плотницького
Джерело:  online.ua

Активісти "Штабу блокади торгівлі з окупантами" прокоментували заяву ватажків бойовиків так званих ЛНР і ДНР Ігоря Плотницького та Олександра Захарченка щодо "націоналізації" підприємств на підконтрольній їм території.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Штабу блокади".
Окупаційна влада зажадала від Києва до 1 березня зняти транспортну блокаду Донбасу, інакше вони пригрозили націоналізувати "підконтрольні підприємства" на окупованій території, а також припинити постачання Києву вугілля.
"Штаб блокади" відреагував на ці загрози такою заявою:
"По-перше, припинити постачати вугілля окупанти не можуть, тому що його припинили добровольці і активісти. По-друге, коли наступного разу чиновники нестимуть щось на кшталт «підконтрольні підприємства на непідконтрольній території», треба нагадувати їм про «націоналізацію» в стилі Плотницького-Захарченка", - заявили активісти.

Читайте також: Блокада Донбасу: в Кабміні відповіли на ультиматум бойовиків
Також в повідомленні сказано, що паніка окупаційної "влади" - це найкращий доказ того, що блокада болісно б'є по кишенях окупантів.
"Чим гірше окупанту - тим краще Україні! Слава Україні!" - додали активісти.
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажки бойовиків так званих ЛНР і ДНР, Ігор Плотницкий і Олександр Захарченко, висунули Україні ультиматум, вимагаючи зняти блокаду Донбасу і погрожуючи захопленням українських підприємств на окупованих територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?