Харківські комунальники повеселили укладанням асфальту в калюжі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Харківські комунальники повеселили укладанням асфальту в калюжі: з'явилося відео

Харківські комунальники повеселили укладанням асфальту в калюжі: з'явилося відео

Користувачів мережі повеселило відео, на якому харківські комунальні працівники ремонтують ділянку магістралі, укладаючи асфальт прямо в калюжу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook користувача Ігоря Ліверця.
"Ремонт дороги державного значення Харків - Сімферополь. Відрізок в місті Мерефа", - написав він, опублікувавши відео ремонтних робіт.
На кадрах видно, як комунальники старанно засипають асфальт на ділянку дороги, залиту водою. Чоловік, імовірно начальник бригади, побачивши, що їх роботу знімають на відео, обурився: "Воно тобі треба? Нас змусили!"

Читайте також: Сн іг у Росії прибирають разом з асфальтом: з'явилося смішне відео
"У сиру погоду можна використовувати литий асфальтобетон, проте воду перед цим все одно потрібно видути спеціальними повітродуйками. Ця техніка є на балансі дорожніх організацій", - розповів Обозревателю екс-чиновник Укравтодору.
Він також додав, що при укладанні асфальту в калюжу волога не дасть йому схопитися з підгрунтям і на ділянці, яку ремонтували, дуже швидко знову з'являться ями.
"Будь-які роботи, які здійснює підрядна організація, повинні виконуватися під наглядом замовника (є спеціальний технагляд). Якщо будуть виявлені випадки порушення процесу ремонту, роботи знімаються з виконання. Керівник підрядної організації повинен притягнути до відповідальності тих, хто допустив ремонтне свавілля, наприклад, дорожній майстер або робочі" - зазначив експерт.


У мережі посміялися над роботою харківських комунальників.







Як повідомляв ONLINE.UA, ремонт дороги в Києві на Севастопольській площі викликав гнів у користувачів соцмереж, які обурені роботою Укравтодору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?