Обстріли на Донбасі: з'явилися нові страшні фото
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріли на Донбасі: з'явилися нові страшні фото

Обстріли на Донбасі: з'явилися нові страшні фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото наслідків недавніх обстрілів бойовиками так званої ДНР житлових районів Авдіївки в Донецькій області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника Головного управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.

Читайте також: Турчинов оцінив терміни звільнення Донбасу і силу української армії
"Авдіївка. Сьогодні, 27 лютого, близько 16.00. У старому місті ознак життя практично немає. Проїхавши майже всю вулицю Колосова (колишня Кірова) побачив тільки одного перехожого. Але це тільки зовнішнє враження. Практично в кожному будинку на цій вулиці живуть люди, не дивлячись на відсутність електрики, води і вугілля. Саме на цій вулиці розташовані 285 домоволодінь, з яких тільки 5 будинків не постраждали. Всі інші мають різні пошкодження від регулярних обстрілів бойовиками "ДНР" міста", - підписав виставлені фотографії Аброськін.
Також Аброськін додав, що о 17:20 в Авдіївці було відновлено електропостачання.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні глава Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський розповів про те, як бойовики заважають відновленню ЛЕП біля Авдіївки.

































Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?