Порошенко розповів про похорон проекту "Новоросія"
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів про похорон проекту "Новоросія"

Порошенко розповів про похорон проекту "Новоросія"
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко відзначив внесок міста Дніпро в боротьбу за територіальну цілісність країни під час розвитку подій "російської весни" 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт глави держави.

Читайте також: Порошенко назва в ще один напрямок можливої ​​атаки Путіна: з'явилося відео
"Сьогодні ваш прифронтовій край є справжнім і непохитним форпостом у захисті України від російської агресії, яка все ще триває", - підкреслив Порошенко під час робочої поїздки в Дніпро.
"Саме тут, в Дніпрі, хвилі так званої "Російської весни" розбилися об тверді і міцні дніпровські пороги українського патріотизму. Саме ваша рішуча позиція не залишила противнику жодного шансу на реалізацію так званого проекту "Новоросія". Саме тут, в Дніпрі, він був похований нашими об'єднаними зусиллями. І зараз вже ніхто про нього навіть не згадує. Саме в оточуючих козацьких степах розвіялися плани Путіна щодо розчленовування нашої держави. Саме в цих краях, завдяки вам, Україна виграла генеральний бій за свої цілісність і соборність", - додав президент.
Також Порошенко підкреслив, що з Дніпропетровської області за шість хвиль мобілізації на службу в ЗСУ пішла 21 тисяча осіб, з яких майже кожен п'ятий пішов воювати добровольцем. За словами президента, більше 4 тисяч бійців в 2016 році пішли служити за контрактом, ще сотні приєдналися до них з початку 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Петро Порошенко звернувся до жителів окупованого РФ Криму, заявивши, що Україна не залишить громадян анексованого півострова без підтримки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?