У Києві поліцейські гналися за п'яним водієм: відео моменту погоні
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві поліцейські гналися за п'яним водієм: відео моменту погоні

У Києві поліцейські гналися за п'яним водієм: відео моменту погоні
Джерело:  online.ua

У ніч на 27 лютого в Києві п'яний водій спробував втекти від поліції, влаштувавши перегони на одній з центральних магістралей столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу патрульної поліції Києва.
Читайте також: Одеські копи виклали відео драматичною погоні за грабіжниками
Гонитва сталася на вулицях Щербаківського та проспекті Перемоги у Шевченківському районі столиці. Водій KIA Cerato довгий час не підкорявся на вимоги поліцейських про зупинку і в підсумку був заблокований двома екіпажами патрульної поліції в районі вулиці Виборзькій.
Повідомляється, що після зупинки водій-порушник відмовився від проходження тесту на "Драгері". Також у нього не було водійських прав та свідоцтва про реєстрацію автомобіля.
"У міському парку інспектори помітили припаркований автомобіль KIA Cerato, з якого гучно лунала музика. Це сталося 27 лютого, близько 3 години ночі. Патрульні вирішили перевірити транспортний засіб та осіб, що знаходилися поруч. Під час спілкування з громадянами поліцейські помітили в них явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік був попереджений про адміністративну відповідальність у разі, якщо вони розпиватимуть спиртні напої в громадському місці і сядуть за кермо напідпитку", - сказано в повідомленні поліції.
"Вже незабаром правоохоронці помітили вказаний транспортний засіб, що рухався по вулиці Щербаківський. Вимога правоохоронців про зупинку водій проігнорував. Зате значно збільшив швидкість і почав тікати. Патрульні поліцейські одразу почали наздоганяти його. На площі Перемоги до переслідування приєднався ще один екіпаж поліції. Заблокувати і зупинити авто KIA Cerato інспекторам вдалося на вулиці Виборзькій. З салону вискочили троє людей, вони побігли на подвір'я, однак патрульні за лічені секунди наздогнали і затримали їх", - розповіли поліцейські.
На водія було складено адмінпротоколи, а авто було евакуйовано на штрафмайданчик.


Як повідомляв ONLINE.UA, 20 лютого, в Києві на проспекті Перемоги п'яний водій на Toyota Camry спробував приховати від поліції, в результаті зупинився, здійснивши зіткнення з поліцейським автомобілем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?