В Авдіївці ліквідували серйозні наслідки обстрілу
Категорія
Події
Дата публікації

В Авдіївці ліквідували серйозні наслідки обстрілу

В Авдіївці ліквідували серйозні наслідки обстрілу
Джерело:  online.ua

В Авдіївці Донецької області завершили ремонт пошкодженої під обстрілом бойовиків так званої ДНР лінії електропередач і відновили електропостачання в місті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павла Жебрівського.
Читайте також: Обстріл на Донбасі: з'явилися нові страшні фото
"Електропостачання в Авдіївці відновлено! Чотири дні місто було без електроенергії. Чотири дні російська сторона в СЦКК (Спільний центр по контролю і координації - ред.) не надавала гарантій припинення вогню в районі пориву лінії електропередач. Не дивлячись на це, місто не опускав рук і продовжував жити й оборонятися. Рашисти сподівалися посіяти паніку. А місто героїчно протистоїть! Цей народ непереможний!", - написав Жебрівський.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава РНБО Олександр Турчинов спрогнозував, скільки може зайняти операція з визволення окупованих територій Донбасу, а також оцінив боєздатність української армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?