Знаменитий російський актор потрапив у ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

Знаменитий російський актор потрапив у ДТП

Знаменитий російський актор потрапив у ДТП
Джерело:  online.ua

Знаменитий російський актор Микола Караченцов потрапив в ДТП під Москвою, в результаті якого він був госпіталізований.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.
Читайте також: Знаменитий російський актор госпіталізований після падіння з ліжка

Інцидент стався в Щьолківському районі Московської області: автомобіль Toyota Highlander, в якому на пасажирському місці знаходився актор, зіткнувся з "Газеллю". В результаті зіткнення, позашляховик перекинувся, а у Караченцова діагностували струс мозку.
Повідомляється, що до зіткнення призвело порушення водієм Toyota правил обгону. При цьому, стало відомо, що автомобіль належить дружині Караченцова Людмилою Поргіною.


Фото: life.ru
Додамо, що у 2005 році Микола Караченцов потрапив в серйозну ДТП. В результаті отриманих травм голови, актор пролежав у комі 26 днів. Повністю відновитися після травми йому не вдалося: зокрема, із-за проблем з промовою він не зміг продовжувати акторську кар'єру. У 2011 році актор проходив курс лікування в Ізраїлі, після чого його стан покращився.
Микола Караченцов найбільш відомий за фільмами "Людина з бульвару Капуцинів", "Юнона і Авось", "Собака на сіні" та "Пригоди Електроніка".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?