В СБУ розповіли про допит Савченко через її поїздку на Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

В СБУ розповіли про допит Савченко через її поїздку на Донбас

В СБУ розповіли про допит Савченко через її поїздку на Донбас
Джерело:  5 канал

Радник глави СБУ Юрій Тандіт заявив, що народного депутата Надію Савченко допитували в рамках кримінального провадження за статтею "тероризм" через  її нещодавню поїздку на окупований Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  5 канал.
"Зараз дуже багато шуму навколо поїздки народного депутата Надії Савченко в супроводі Володимира Рубана в Донецьк. У рамках кримінального провадження за статтею "тероризм" опитувалася в тому числі й Надія Савченко. Спілкуючись з представниками незаконних формувань за лінією зіткнення, вона як тайноносій виносить звідси дуже багато інформації. Вона не уповноважена Україною веде переговори з терористами, вона робить дуже багато піару", - сказав Тандіт.
Читайте також: Вивернуті персонажі: в Україні розповіли, як Савченко допомагає ватажкові ДНР
Він також додав, що російські спецслужби маніпулюють Савченко.
"Ми бачили, скільки там було російських ЗМІ, як готували цю поїздку і як її підносили. Фактично, це удар по нам всім", - зазначив радник глави СБУ.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Служба безпеки України скасувала пропуск на в'їзд на окуповані території Донбасу керівнику Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану, який супроводжував Савченко під час її нещодавньої поїздки до окупованого Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?