Вбивство Нємцова: спливли гучні деталі щодо моделі-свідка
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство Нємцова: спливли гучні деталі щодо моделі-свідка

Вбивство Нємцова: спливли гучні деталі щодо моделі-свідка
Джерело:  ТСН

Єдиний свідок вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова українська модель Анна Дурицька

 придбала чотири квартири в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ТСН

.


Як свідчать дані Державного реєстру прав на нерухоме майно, всі чотири квартири розташовані на проспекті Науки в Голосіївському районі Києва. Дві з них Дурицька придбала 17 листопада 2015 року, ще дві - 8 грудня 2016-го.


Ці квартири колишня подруга Нємцова здає в оренду, а сама живе в квартирі на Феодосійському провулку - гроші на це житло Дурицькій дав російських опозиціонер.



Читайте також: У Росії влаштували провокацію на місці вбивства Нємцова: з'явилося відео


Відзначається, що журналісти кілька разів намагалася зв'язатися з моделлю, щоб дізнатися, звідки у неї гроші на нерухомість в столиці, але вона не дає коментарів пресі.


Нагадаємо, Борис Нємцов був убитий 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту в Москві. Згідно санкції Басманного суду, під вартою перебувають п'ять фігурантів кримінальної справи: вірогідні виконавці Заур Дадаєв, Анзор Губашев і їх імовірні помічники Хамзат Бахаєв, Шадід Губашев і Тамерлан Ескерханов.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Анна Дурицька, яка була подругою Бориса Нємцова і стала свідком його вбивства, отримала серйозну психологічну травму і була змушена звернутися за допомогою психіатра

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?