В окупованому Донецьку взялися за улюблене дітище Ахметова
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку взялися за улюблене дітище Ахметова

В окупованому Донецьку взялися за улюблене дітище Ахметова
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР захопили стадіон "Донбас-Арена" в окупованому Донецьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".

Читайте також: Блокада Донбасу: активісти прокоментували ультиматум Захарченка та Плотницького
Згідно ЗМІ, на сайті гуманітарного фонду Ріната Ахметова "Допоможемо" повідомили про те, що 28 лютого через проведення санітарно-профілактичних робіт на стадіоні припинена видача гуманітарної допомоги. Однак на сторінках жителів Донецька в соцмережах з'явилася інформація, що такі дії пов'язані з тим, що Арену захопили бойовики ДНР.
"Директора Донбас Арени забрали озброєні архаровці. Працівників розігнали і заборонили сьогодні навіть наближатися на відстань пострілу", - написав користувач Twitter під ніком Вассерман Залізний.


Трохи пізніше він же повідомив, що крім "Донбас-Арени" бойовики з'явилися і на інших підприємствах Ахметова.
"Про Арену - підтвердили. По ходу, така х *** я на всіх підприємствах... Люкс (резиденція Ахметова в Макіївці - ред.) опечатують...", - додав користувач.
DeutscheinderStadt: У Захара нова резиденція?
Євген: ООО !!! Скоро і стадіон в металобрухт піде)))


Нагадаємо, що "Донбас-Арена" була відкрита в 2011 році, будучи після цього домашнім стадіоном донецького "Шахтаря", який належить Ахметову.
Раніше ватажок "ДНР" Олександр Захарченко поставив ультиматум українській стороні, згідно з яким у разі продовження блокади Донбасу всі підприємства на території "республік" перейдуть в їх власність.
Трохи пізніше в мережі повідомили про те, що бойовики так званої ЛНР з'явилися на кількох підприємствах Ахметова в Луганській області - ПАТ "Краснодонвугілля", ТОВ "ДТЕК Ровенькиантрацит" і ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?