У СБУ розкрили цікаві подробиці про супутника Савченко на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У СБУ розкрили цікаві подробиці про супутника Савченко на Донбасі

У СБУ розкрили цікаві подробиці про супутника Савченко на Донбасі

Керівник Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус"Володимир Рубан був затриманий на Донбасі зі забороненими спецзасобами. Заявлена ​​мета поїздки Рубана в зону АТО викликає сумніви у СБУ.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це в коментарі "Українській правді" заявив радник глави СБУ Юрій Тандит.
"Мигалки вилучили, ще вилучили певні спецзасоби, які заборонені до переміщення", - сказав він, однак відмовився назвати інші спецзасоби, пославшись на секретність даних.
При цьому радник глави СБУ спростував поширену раніше в ЗМІ інформацію про те, що Рубан нібито намагався застосувати ці засоби проти правоохоронців.
"Ну як він міг застосувати мигалку?" - поставив він риторичне питання.

Читайте також: Людина кума Путіна побувала в полоні у бойовиків ДНР: спливло резонансне відео
Крім того, Тандит розповів, що керівник Центру звільнення полонених їхав на окуповану територію не для обміну заручниками, про що він заявляв раніше. Причина, за словами представника СБУ, в тому, що Рубан не віз через лінію дотику полонених бойовиків, яких можна обмінювати.
"Щоб когось обмінювати, треба когось завозити", - підкреслив він.
Більш того, заявив Тандит, Рубана в цьому випадку використовували як простого водія.
Як повідомляв ONLINE.UA, 27 лютого українські військові не пропустили Володимира Рубана через КПВВ "Мар'їнка" в Донецьк.
В результаті інциденту СБУ скасувала дозвіл Рубану на перетин лінії зіткнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?