Краща українська поп-група розважала росіян на Масляну: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Краща українська поп-група розважала росіян на Масляну: опубліковані фото і відео

Краща українська поп-група розважала росіян на Масляну: опубліковані фото і відео
Джерело:  Instagram

Підопічні репера Потапа і продюсерського центру MOZGI Entertainment  популярна група "Время и Стекло", яка днями завоювала звання "Краща українська поп-група", виступила у Москві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram МУЗ-ТВ.
Виступ дуету відбувся у неділю, 26 лютого, на честь святкування Масляної. Грандіозний концерт пройшов на ВДНГ за участю зірок каналу МУЗ-ТВ. Захід пройшов на найбільшій ковзанці Москви.
На сторінці МУЗ-ТВ з'явилися фото і відео, які підтверджують виступ українських артистів.
"Запальні "Время и Стекло" перед виходом на сцену концерту МУЗ-ТВ на ковзанці ВДНГ!", - підписано фото, на якому позують учасники дуету - Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив).


Музиканти виконали свої хіти: "Навернопотомучто", "Имя 505" і "На стиле".




Нагадаємо,  раніше в Instagram-акаунті російської співачки Наталії Чистякової-Іонової (Глюк'oZa) з'явився анонс, в якому говорилося про виступ української групи в Москві.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  група "Время и Стекло" взяла участь у записі святкового шоу #SnowПаті2, організованої телеканалом "Музика Першого", яке пройшло в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?