Савченко зробила гучну заяву щодо себе і ватажка ДНР: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко зробила гучну заяву щодо себе і ватажка ДНР: з'явилося відео

Савченко зробила гучну заяву щодо себе і ватажка ДНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко після поїздки на окуповані території Донбасу зробила несподівану заяву щодо себе і ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал 112.

Читайте також: Попут ник Савченко насмішив мережу метою поїздки на Донбас
Савченко вважає, що про звільнення полонених повинні вестися прямі переговори, щоб не політизувати процес і зробити його ефективним. Коли ж її запитали, з ким необхідно домовлятися, вона відповіла: "Порошенко - Путін, а я - із Захарченком".


Нагадаємо, Надія Савченко побувала на окупованому Донбасі разом з головою організації "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном.
Після її візиту представники бойовиків так званої ДНР заявили, що за прикладом Савченко чекають можливості відвідати своїх полонених в Україніе.
По приїзду до Києва Савченко відповіла на звинувачення в тому, що її візит був санкціонований в Москві, зазначивши, що не бачить в цьому нічого поганого, тому що робить правильну справу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?