Джамала поділилася несподіванкою, опублікувавши своє дитяче фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала поділилася несподіванкою, опублікувавши своє дитяче фото

Джамала поділилася несподіванкою, опублікувавши своє дитяче фото
Джерело:  Instagram

Голландська компанія з вирощування тюльпанів StoKolex вивела новий сорт квітки і назвала його на честь української співачки і тренера "Голосу країни-7" Джамали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Артистка зізналася, що дуже здивувалася, дізнавшись про цю звістку. За словами Джамали, з цією квіткою її пов'язують спогади про дитинство. Тато співачки займався вирощуванням тюльпанів.
Також переможниця Євробачення-2016 опублікувала у своєму мікроблозі зворушливе фото в оточенні весняних квітів.
Читайте також: Джамала підготувала сюрприз у фіналі відбору на Євробачення: опубліковано відео
"Хочу поділитися з вами новиною. На початку 2017 року голландська компанія з вирощування тюльпанів StoKolex вивела новий сорт квітки і назвала його на мою честь. Коли представники компанії повідомили мені, що хотіли б назвати новий сорт тюльпанів моїм ім'ям, я здивувалася. Для мене ця новина стала несподіванкою. Це дуже приємно і зворушливо. Я дуже люблю ці квіти, з ними пов'язано безліч приємних спогадів у моєму житті. Як я вже неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю, певний період часу мій тато займався вирощуванням тюльпанів. Уявляю, як він зрадіє коли я передам йому цибулини, щоб він зміг посадити їх в нашому саду. Для мене це велика честь!", - написала зірка.


Презентація тюльпана "Джамала" відбудеться в рамках квіткової виставки Flower Expo Ukraine 21 березня.
Нагадаємо,  Джамала стала найкращим соло-артистом України, а її композиція "1944" була названа піснею року. Крім того колаборація Джамали з групою "ДахаБраха" отримала нагороду YUNA як кращий дует.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Джамала представила публіці близьку для неї людину - маму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?