Блокада Донбасу: росЗМІ показали дивне відео "штурму"
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: росЗМІ показали дивне відео "штурму"

Блокада Донбасу: росЗМІ показали дивне відео "штурму"
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти розмістили в мережі відео нібито зі  штурмом учасників блокади Донбасу на станції Кривий Торець; поява ролика викликала сарказм в соцмережах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
Так, на сайті російського телеканалу "Зірка", відомого своїми пропагандистськими повідомленнями, було опубліковано відео, яке пропагандисти назвали "першими кадрами учасників штурму блокади Донбасу".
На ролику кілька десятків літніх чоловіків і жінок підходять до людей під жовто-блакитними і червоно-чорними прапорами, і починають голосно лаятися з ними. При цьому ніяких активних дій на відео не зафіксовано.



Цікаво, що російські пропагандисти обрізали відео і виклали тільки 46 секунд з ролика довжиною понад 23 хвилин. Саме в моменти, показані росіянами, йдуть найбільш жваві суперечки, однак саме "спілкування" закінчилося цілком мирно.



Публікація цих кадрів саме російськими пропагандистами викликала сарказм і недовіру в соцмережах.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо, що внаслідок спроби штурму учасників блокади Донбасу було госпіталізовано троє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?