Листування дочок соратника Трампа викликало шок: спливли гучні деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Листування дочок соратника Трампа викликало шок: спливли гучні деталі

Листування дочок соратника Трампа викликало шок: спливли гучні деталі
Джерело:  Politico

У мережі розгорається серйозний скандал навколо листування дочок американського політтехнолога Пола Манафорта, який працював з екс-президентом України Віктором Януковичем і нинішнім главою Білого дому Дональдом Трампом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politicо.
Листування було викладене в мережу хакерами, які зламали SMS-листування з телефону однієї з дочок політтехнолога. В опублікованих даних дочки Манафорта, Андреа і Джессіка, висловлювали побоювання через його роботу як з Януковичем, так і зі Трампом.
Зокрема, Джессіка Манафорт писала: "Я не прихильниця Трампа, але все одно пишаюся тим, що робить тато. Він добре розбирається в своїй справі", а її сестра Андреа відповідала, що відносини батька з Трампом є "найбільш небезпечною дружбою в Америці" .
Читайте також: Стало відомо про план повернення Януковича в Україну
Крім того, Андреа Манафорт називала нинішнього президента США і свого батька "ідеальною парою голодних до влади егоцентричних маніяків".
При цьому щодо роботи Манафорта з Януковичем дочки політтехнолога також висловлювали занепокоєння. Так в повідомленнях за березень 2015 року говориться, що вони підозрюють батька в причетності до розстрілу Небесної Сотні на Євромайдані.
"Не обманюй себе. Гроші, які у нас є, - це криваві гроші", - писала Андреа Манафорт сестрі. У свою чергу, Андреа Манафорт стверджувала, що робота її батька в Україні "юридично сумнівна".
Варто відзначити, що листування було викладено на хакерському сайті з обмеженим доступом. Один з членів спільноти заявив, що викрав резервні копії листування з телефону дочки Манафорта, Андреа, завдяки її аккаунту в iCloud.
Автор публікації написав також, що поширює листування в якості помсти тим, хто "зв'язався" з Трампом, а всього було викладено 280 тисяч текстових повідомлень, написаних з 9 жовтня 2012 року по 7 вересня 2016- го.
Опубліковане листування обривається за три тижні до відходу Манафорта з команди Трампа в зв'язку зі скандалом, який спалахнув через його можливі зв'язки в Україні та Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися чутки про те, нібито Манафорт склав план повернення в Україну екс-президента-утікача Віктора Януковича, якого він пропонував відправити до Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?