Популярна російська співачка шокувала заповітом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярна російська співачка шокувала заповітом

Популярна російська співачка шокувала заповітом
Джерело:  YouTube

Російська співачка і телеведуча з українським корінням Лоліта Мілявська склала заповіт, в якому розпорядилася розвіяти свій прах після кремації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НТВ.
53-річна співачка в ефірі програми "Один раз" заговорила про свій похорон. Незважаючи на активний спосіб життя, широку популярність і відсутність скарг на своє здоров'я, Лоліта зізналася в тому, що вже склала заповіт.


Читайте також: Мадонну змусили написати заповіт
Мілявська бажає, щоб її тіло після смерті кремували, а прах розвіяли в трьох місцях.
Рішення про кремацію Лоліта прийняла у зв'язку з переповненістю Ваганьковського кладовища.
"Ваганьковское кладовище переповнене. А я не люблю лежати тісно", - пожартувала співачка.
"У заповіті я написала, що після кремації мій прах потрібно розвіяти. Розвіяти в трьох місцях. Не скажу, де, щоб не почули і не нагадили. А то брязнула ось так, а потім побачила, як один артист там мочиться", - сказала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA,  у день свого народження, 14 листопада, Лоліта випустила кліп на пісню "На Титаніку", який зняв для неї продюсерський центр репера Потапа MOZGI Production.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?