Іранське ТБ "одягнуло" Шарліз Терон на "Оскарі": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іранське ТБ "одягнуло" Шарліз Терон на "Оскарі": опубліковано відео

Іранське ТБ "одягнуло" Шарліз Терон на "Оскарі": опубліковано відео
Джерело:  NME

Телебачення Ірану, що транслювало  89-ту церемонію вручення кінопремії "Оскар", внесло свої корективи. Акторці Шарліз Терон зафарбували оголені ділянки тіла.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NME.
Нагадаємо, акторка піднялася на сцену, щоб оголосити переможця в номінації "Кращий фільм іноземною мовою". Терон вийшла у сукні з відкритими руками і декольте.
Читайте також: Конфуз на "Оскарі": в мережі з'явилася кумедна карикатура
Через те, що законами Ірану заборонено показувати жінок в одязі, що не закриває все тіло, новинне агентство ILNA News відретушувати кадри з акторкою.
Шарліз Терон були домалювані рукава і відретушована зона декольте.


Нагадаємо, що  нагороду в номінації "Кращий фільм іноземною мовою" отримав іранський режисер Асгар Фархаді за фільм "Комівояжер".
Однак він не приїхав на церемонію, протестуючи проти політики Дональда Трампа щодо обмеження на в'їзд вихідців з семи країн, включаючи Іран. В результаті нагороду замість Фархаді отримала звукоинженер Ануш Ансарі. Але і її вбрання теж виявилося занадто нескромним для іранських цензорів. Невеликий виріз на платті Ансарі також був заретушуваний.


Як повідомляв ONLINE.UA,  церемонія вручення "Оскар" закінчилася конфузом. Організатори заходу переплутали переможця у головній номінації Кіноакадемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?