У Донецьку захоплений ще один офіс Ахметова: у жителів міста проблеми
Категорія
Події
Дата публікації

У Донецьку захоплений ще один офіс Ахметова: у жителів міста проблеми

У Донецьку захоплений ще один офіс Ахметова: у жителів міста проблеми
Джерело:  scm.com.ua

У Донецьку озброєні бойовики захопили офіс компанії Укртелеком, що належить бізнесменові Рінату Ахметову, і залишили без зв'язку та інтернету майже 200 тисяч осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-служби групи СКМ, в яку входить компанія.
"Укртелеком повідомляє про вимушене припинення з 1 березня 2017 року надання послуг на непідконтрольній частині Донецької області через втручання невстановлених осіб в роботу мережі і захоплення офісу озброєними особами", - йдеться в заяві.
Також в компанії відзначили, що втратили технічну можливість управляти обладнанням на окупованій частині Донецької області і, відповідно, локальний фрагмент Інтернету був оперативно відключений від загальнонаціональної мережі.

Читайте також: Ватажок ДНР назвав число захоплених українських підприємств
"Припинено надання послуг телефонного зв'язку і доступу до мережі інтернет для майже 200 тисяч чоловік", - йдеться в повідомленні.
Тим часом користувачі соцмереж відреагували на це повідомлення припущенням, що більшості жителів Донецька "вистачить і трансляцій РТР або НТВ".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український Кабмін прийняв жорстке рішення щодо введення нових правил торгівлі з окупованими територіями Донбасу і ввів серйозні обмеження.
Раніше ватажки так званих ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький поставили ультиматум Україні, пригрозивши, що в разі неприпинення блокади Донбасу всі підприємства на території "республік" переходять під їх юрисдикцію.
"Націоналізація" торкнулася частини підприємств, якими володіє український олігарх Рінат Ахметов. Зокрема напередодні бойовики заблокували приміщення стадіону "Донбас-Арена" в українському Донецьку.
1 березня в Кремлі дали нахабний коментар з приводу дій бойовиків так званих ДНР-ЛНР: прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що це логічна реакція на дії України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?