Бойовики ДНР приголомшили страшилкою про "українські опромінювання": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР приголомшили страшилкою про "українські опромінювання": з'явилося відео

Бойовики ДНР приголомшили страшилкою про "українські опромінювання": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР заявили, що Україна нібито встановить в Покровському Донецької області телевежі, які будуть опромінювати місцевих жителів і шкодити їхньому здоров'ю.
Про це 1 березня розповів "Замкомандувача ДНР" Едуард Басурін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на одному з сепаратистських YouTube-каналів.

Читайте також: Що курять в ДНР? Розповідь бойовика про українських "кіборгів-зомбі" підірвала мережу
"На телевежах в н.п. Покровське планується установка обладнання з випромінюванням НВЧ-хвиль для придушення телевізійних сигналів, що транслюються з території ДНР", - заявив Басурін.
"Важливо відзначити, що потужність роботи цього обладнання буде посилена в кілька разів. Це підвищить максимально допустиме випромінювання для здоров'я мешканців прилеглих населених пунктів. Опромінення СВЧ-хвилями істотно збільшує ймовірність онкологічних захворювань, зокрема у дітей і вагітних жінок", - додав терорист.


Відео: YouTube / News-Front
Відзначимо, що в мережі здивувалися новими заявам бойовика ДНР. Так користувач Юрій Власенко написав у Twitter: "ага- "випалювач мізків":-)".



оооо прхбт: "Він завбачливо під шизика косить, щоб потім відповідальності уникнути. Хоча нормальному важко таке говорити на камеру".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Едуард Басурін вразив мережу розповіддю про українських "кіборгів", які під впливом психотропних речовин могли продовжувати воювати навіть залишившись без голови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?