Американці вразили роботом на колесах: опубліковано відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Американці вразили роботом на колесах: опубліковано відео

Американці вразили роботом на колесах: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Американська компанія Boston Dynamics представила робота Atlas Handle з колесами замість ступень, що вміє виконувати вражаючі трюки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Висота робота становить близько двох метрів, висота стрибка - 1,2 м, максимальна швидкість - 14,5 км/год. При цьому він вміє впевнено ходити по рівних і нерівних поверхнях, виконувати прості дії руками (принести невеликий предмет, відкрутити кран), маневрувати на колесах.


Читайте також: Програміст роздрукував на 3D-принтері термінатора, що  говорить : з'явилося відео

.

"Високотехнологічна система, яка включає кілька гіроскопів та інших датчиків положення, поставляє дані на вбудований комп'ютер, який виконує розрахунки в режимі реального часу. Завдяки цьому робот здатний стрибати і з'їжджати зі сходів, долати високі перешкоди, ювелірно тримаючи рівновагу", - йдеться в повідомленні .


За словами глави компанії Майна Райберта, Atlas Handle здатний на одному заряді акумулятора подолати відстань до 24 км і переміщати вантаж до 45 кг.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Рязанській області РФ представили дивного робота-військового, який викликав сміх у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?