Савченко у прямому ефірі не змогла відповісти на елементарні питання: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко у прямому ефірі не змогла відповісти на елементарні питання: з'явилося відео

Савченко у прямому ефірі не змогла відповісти на елементарні питання: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко у прямому ефірі не змогла відповісти на елементарне запитання про різницю між республіканцями і демократами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.

Художник Сергій Поярков, намагаючись показати некомпетентність Савченко, поставив їй просте запитання про політику, відповіді на який депутат ухилилася.
"Ви, як людина, яка займається політикою, поясніть мені, в чому різниця між республіканцями і демократами. Ви це знаєте, чи ні?", — сказав Поярков.


Читайте також: Нові переговори по Донбасу: після візиту Савченко бойовики знахабніли

При цьому Савченко, ухиляючись від відповіді, заявила: "Ви знаєте, у мене тут до вас з'явилися питання...".



Крім того, депутат заявила, що її поїздка на окуповані території Донбасу була "спецоперацією".


"Немає у нас дірок в лінії фронту, якщо немає наказу зверху. Добре у нас несуть службу наші хлопці і командири, і якщо я туди пройшла - значить то, напевно, була така операція", - розповіла Савченко.


При цьому вона відмовилася розкривати деталі цієї операції, заявивши, що "спецоперації на те і є спеціальними операціями, тому що не розголошуються ні до, ні після їх проведення.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Надія Савченко заявила, що у випадку приходу до влади хотіла би керувати Україною, подібно до чилійського диктатора Аугусто Піночета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?