Відомий російський співак заспівав у Києві українською: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий російський співак заспівав у Києві українською: опубліковано відео

Відомий російський співак заспівав у Києві українською: опубліковано відео

Відомий російський співак Олександр Малінін виступив в Києві. Артист підготував для української публіки сюрприз, виконавши популярні пісні, серед яких "Дивлюсь я на небо", "Чорні брови, карії очі", "Два кольори", "Ніч яка місячна", "Пісня про рушник" та інші національні хіти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста і письменника Дмитра Гордона.
1 березня в Палаці "Україна" під акомпанемент акустичної гітари та симфонічного оркестру Малінін презентував у столиці нові пісні, які неможливо почути по радіо чи телевізору. Крім того, артист виконав і всім відомі хіти "Берега", "Поручик Голіцин", "Якби не ти".

Читайте також: Соц мережі розбурхало скасування концерту російського артиста в Києві
Однак головним сюрпризом для публіки стало виконання українських пісень.
Відео, де артист виконує композицію "Два кольори", з'явилося на сторінці відомого журналіста.
"Прямо зараз чудовий Олександр Малінін співає в київському Палаці "Україна" українські пісні. Зал несамовито аплодує. Є ще в Росії нормальні люди..." - написав Гордон.


Нагадаємо, Малінін за свою співочу кар'єру випустив два альбоми українською мовою: "Червона калина" і "Чарівна скрипка". Малінін - заслужений артист РРФСР, народний артист Росії, народний артист України.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський співак Олег Газманов, який підтримав дії президента РФ Володимира Путіна в Криму і на Донбасі, закликав бойкотувати Євробачення в Києві і зробити окремий конкурс для країн СНД.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?