У Кривому Розі масштабні обшуки: Луценко зробив резонансну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

У Кривому Розі масштабні обшуки: Луценко зробив резонансну заяву

У Кривому Розі масштабні обшуки: Луценко зробив резонансну заяву
Джерело:  online.ua

У Кривому Розі проводять масові обшуки в ході розслідування у справі про легалізацію бюджетних коштів у 2016 році, перевіряється причетність мера міста, екс-регіонала Юрія Вілкула до розтрати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Генеральної прокуратури України Юрія Луценка.

Читайте також: Ко мітет виборців виступив із жорсткою заявою щодо виборів в Кривому Розі
"Проводиться ряд обшуків в Криворізькій міській раді, за місцем проживання та здійснення комерційної діяльності директорів і засновників підприємств, причетних до легалізації 200 млн грн, виділених з бюджету в 2016 році", - написав Луценко.
"У рамках розслідування перевіряється можлива причетність до скоєння розкрадання міським головою Вілкулом Ю.Г., його першим заступником Удодом Є.Г., заступником Катриченком О.В., іншими посадовими особами Ради і ряду підприємств", - додав Генпрокурор.



Як повідомляв ONLINE.UA, на виборах міського голови в Кривому Розі в березні 2016 року Юрій Вілкул переміг з 73% голосів виборців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?