У Порошенка недавно були дві розмови з Путіним: стали відомі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка недавно були дві розмови з Путіним: стали відомі деталі

У Порошенка недавно були дві розмови з Путіним: стали відомі деталі

Президент України Петро Порошенко двічі говорив з російським лідером Володимиром Путіним з моменту загострення ситуації на Донбасі.
Про це заявили в Адміністрації президента, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Читайте також: Порошенко розповів про жорстокий задум Путіна на Донбасі


"Під час загострення ситуації на Донбасі, для того щоб зупинити постійні обстріли Авдіївки і відновити енергопостачання міста, а також, щоб звільнити заручників, зокрема Олега Сенцова, Романа Сущенка, президент України провів дві телефонні розмови з президентом Росії, - йдеться в повідомленні АП . - Ці контакти відбулися в координації з європейськими партнерами по Нормандському формату".
"Через те, що розмови були безрезультатними, окремого повідомлення не було", - також інформують в Адміністрації Порошенка.
Відзначимо, що раніше російський "Коммерсант", посилаючись на джерела в Москві і Києві, заявив, що з початку 2017 року лідери України та Росії розмовляли по телефону 4 рази, в числі яких передостання розмова була 11 лютого, а остання - 21 лютого.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко розповів, як Володимир Путін щиро ненавидить Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?