Компромат на путінського прем'єра: стала відома кумедна деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Компромат на путінського прем'єра: стала відома кумедна деталь

Компромат на путінського прем'єра: стала відома кумедна деталь
Джерело:  Ехо Москви

Маєтки прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, про які розповіли у Фонді по боротьбі з корупцією, вдалося обчислити за допомогою аналізу онлайн-покупок глави уряду РФ.


Про це розповів засновник Фонду, опозиційний політик Олексій Навальний, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір "Ехо Москви".


Читайте також: Найвпливовіший Дімка: соцмережі киплять через розслідування про прем'єра Росії


"Почалося наше це розслідування з дійсно, досить смішний речі - з кросівок Дмитра Медведєва. Напевно, багато з тих, хто стежить за його діяльністю, за його офіційними фотографіями, бачать, що він любить досить яскраво вбиратися. Зокрема, у нього завжди такі веселі кроссовочки. І коли ми аналізували його зламану пошту, яка була опублікована десь два роки тому цією групою «Анонімний інтернаціонал», яку зараз в основному пересаджали, ми дивилися покупки, які робили з того ящика, який належить Дмитру Медведєву. І ми побачили, що коли купуються кросівки такі яскраві, ми подумали, що «млинець, ми це десь вже бачили»", - розповів Навальний.


"А потім ми просто почали аналізувати. Ми переглянули, напевно, все офіційні фотографії Дмитра Медведєва за останній рік. Повірте, це досить жахливе заняття. І встановили, що, дійсно, ця пошта належить йому. Ми бачили, що він надягає той одяг, який хтось замовляє через інтернет, ми переконалися, що це, дійсно, його адреса. і далі ми просто подивилися, куди доставляється цей одяг і знайшли одну адресу, другу адресу", - продовжив він.


"Потім раптово виникає грандіозних розмірів палац на Рубльовці вартістю 5 млрд руб. Ми починаємо дивитися, кому належить цей палац і бачимо, що він був просто подарований олігархом Усмановим благодійній організації. Ну, таких подарунків ніхто не робить. І це явно не благодійна діяльність" , - підкреслив політик.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Фонд по боротьбі з корупцією заявив про маєтки Медведєва, як в Росії, так і за кордоном, його виноградниках в Італії і яхтах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?