Кернес розбурхав мережу гучним звинуваченням на адресу Авакова
Категорія
Політика
Дата публікації

Кернес розбурхав мережу гучним звинуваченням на адресу Авакова

Кернес розбурхав мережу гучним звинуваченням на адресу Авакова
Джерело:  Гордон

Міський голова Харкова Геннадій Кернес відкрито заявив, що замах на його життя в 2014 році замовив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням інтерв'ю Кернеса виданню "Гордон".
У відповідь на питання про те, хто стоїть за замахом, який стався навесні 2014 року, Кернес сказав: "Аваков".
Читайте також: Його клинить: Аваков відверто розповів про відносини з Кернесом
"Думаю, хтось дуже хотів скоріше принести йому свідоцтво про мою смерть. Міністр внутрішніх справ особисто висловлюється про Кернеса, натякає: мовляв, позбавимо країну від цього негідника, вирвемо його з коренем. А як вирвати з коренем? Тільки вбити", - підкреслив він.
У мережі обговорили звинувачення Кернеса. Так користувач Ухов Андрій написав: "Кернес ще той флюгер, відчуває, що вітер подув на зміну влади".




Відзначимо, що раніше Геннадій Кернес вже робив заяви про причетність Авакова до замаху на його життя.
Як повідомляв ONLINE.UA, харківський міський голова Геннадій Кернес був поранений невідомим 28 квітня 2014 року. Куля пройшла навиліт, пробивши легеню, шлунок, наднирник і подрібнивши один з хребців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?