Відомий карикатурист висміяв скандал з прем'єром Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий карикатурист висміяв скандал з прем'єром Росії

Відомий карикатурист висміяв скандал з прем'єром Росії

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін висміяв скандал з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим, у якого виявили кілька маєтків в Росії і за кордоном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook карикатуриста.
Нагадаємо, згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. У їх числі хабарі від підприємців Алішера Усманова і Леоніда Міхельсона, і гроші "Башнефть".
Також у російського політика є кілька маєтків в різних точках світу.

Читайте також: Найвпливовіший Димко: соцмережі киплять через розслідування про прем'єра Росії
Йолкін в своїй карикатурі, що висміює скандал з російським прем'єром, зобразив Медведєва з його улюбленим айфоном верхи на ведмеді в рожевих кросівках. Карикатуру художник супроводив написом: "Скромніше треба бути, Мауглі".




У мережі прокоментували карикатуру, що висміює Медведєва.






Як повідомляв ONLINE.UA, маєтки прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, про які розповіли у Фонді по боротьбі з корупцією, вдалося обчислити за допомогою аналізу онлайн-покупок глави уряду РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?