НАБУ прийшло за Насіровим: соцмережі в захваті від пародійного відео
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ прийшло за Насіровим: соцмережі в захваті від пародійного відео

НАБУ прийшло за Насіровим: соцмережі в захваті від пародійного відео

Українці продовжують обговорювати вручення підозри детективами НАБУ голові Державної фіскальної служби Роману Насірову, в мережі навіть з'явилося пародійне відео.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook BIHUS.info.
Нагадаємо, Насіров прямо перед врученням йому підозри у завданні державі збитків на суму в 2 млрд грн. нібито переніс інфаркт.
Читайте також: Насіров і вахтер: в НАБУ заперечують проблему, соцмережі продовжують веселитися
У мережі опублікували відео, що пародіює Насірова, у якого стався інфаркт перед тим, як до нього прийшли детективи НАБУ.
"Міотонічні, або - тенесійські домашні козенята непритомніють, якщо їх налякати.
Міотонічні ректори, міністри транспорту, депутати, керівники Нафтогазу і навіть один кандидат в президенти - теж. Треба якусь іншу породу розплодити", - йдеться в описі до відео.


Як повідомляв ONLINE.UA, після відсторонення глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова від виконання обов'язків, посаду тимчасово займе його заступник Мирослав Продан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?