У Дніпрі спіймано шпигуна ДНР: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі спіймано шпигуна ДНР: з'явилися фото і відео

У Дніпрі спіймано шпигуна ДНР: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У Дніпрі затримали бойовика так званої ДНР, який будучи місцевим жителем, збирав різну інформацію про українських військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Читайте також: СБУ спіймала снайперку бойовиків ДНР: з'явилося відео
Повідомляється, що 50-річний житель обласного центру на прізвисько "Джонні" в 2014 році в Горлівці брав активну участь у бойових діях проти ВСУ в лавах угруповання "Лавина". Повернувшись додому, почав вести диверсійну роботу.
"Виконуючи завдання терористів, він збирав інформацію про склад і озброєння українських підрозділів та їх пересування в район АТО. Зібрані відомості зловмисник передавав своєму колишньому командиру на прізвисько "Кеп", використовуючи заходи конспірації", - сказано в повідомленні СБУ.
"Під час обшуків за місцем меншання бойовика правоохоронці вилучили дві гранти Ф-1, одну гранату РГД-5, понад 60 набоїв до стрілецької зброї, посвідчення бойовика т. зв. "ДНР", посвідчення про нагородження фейкової нагородою "за оборону Слов'янська", засоби зв'язку та банківські карти" - повідомили в СБУ.


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у Дніпрі затримали дружину одного з ватажків так званої ДНР: вона займалася організацією різних провокацій у місті.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?