Інфаркт Насірова: в мережі з'явилася резонансна деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Інфаркт Насірова: в мережі з'явилася резонансна деталь

Інфаркт Насірова: в мережі з'явилася резонансна деталь
Джерело:  Еспресо

Інформація про  інфаркт, який нібито стався у відстороненого голови ДФС Романа Насірова перед врученням підозри в завданні збитків державі, не підтвердилася.


Про це заявив нардеп від фракції "Самопоміч" Андрій Журжій, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо.TV".


"Вдалося поспілкуватися з лікарями, вдалося поспілкуватися зі слідчими. Фактично, лікарі провели сьогодні обстеження Насірова. Вчорашні заяви щодо інфаркту були спростовані", - підкреслив Журжій.


Читайте також: ЗМІ дізналися цікаві речі щодо діагнозу Насірова


У той же час, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів виданню "Подробиці", що Кабмін відсторонив Насирова від виконання обов'язків голови ДФС на прохання політика.


"Сьогодні уряд прийняв рішення і, наскільки я знаю, я говорив з першим заступником голови ДФС, сам Насіров теж хотів цього рішення - щоб його усунули", - заявив Гройсман і зазначив, що таким чином чиновник зможе вільніше відстоювати свою невинність.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Романа Насірова підозрюють в пособництві втікача нардепу Олександру Онищенко і нанесенні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн. Перед оголошенням підозр Насіров нібито втратив свідомість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?