"Друг" Путіна зробив різкий випад проти Німеччини
Категорія
Світ
Дата публікації

"Друг" Путіна зробив різкий випад проти Німеччини

"Друг" Путіна зробив різкий випад проти Німеччини
Джерело:  Daily Sabah

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган назвав Німеччину "пособницею тероризму".


Про це він заявив в Стамбулі на четвертій церемонії вручення Phoenix Awards, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Sabah.


Читайте також: Трамп поговорив по телефону з "другом" Путіна: стали відомі деталі


"Німеччина повинна бути передана суду за пособництво і приховування терору", - підкреслив турецький лідер. Його заява пов'язана з затриманням в Стамбулі кореспондента німецького Die Welt Деніза Юсел, яке сталося за підозрою в зв'язках з бойовиками.


За словами Ердогана, Юсел був "німецьким шпигуном" і членом забороненої в Туреччині Робочої партії Курдистану. "Цю людину протягом місяця приховували в німецькому консульстві, і коли ми почали вимагати від них, щоб він постав перед судом, вони відмовили", - сказав він.


У той же час, лідер Туреччини жорстко розкритикував німецьку владу через те, що вони "дозволяють говорити в країні терористам з РПК, але "блокують" збори, в ході яких уряд Туреччини намагається звернутися до народу.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в турецькій Анкарі пройшла акція протесту проти президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?