Співробітник військкомату в Житомирі влаштував стрілянину: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Співробітник військкомату в Житомирі влаштував стрілянину: з'явилися фото

Співробітник військкомату в Житомирі влаштував стрілянину: з'явилися фото
Джерело:  zt.npu.gov.ua

У Житомирі працівник військкомату в ході суперечки через неправильне паркування почав стрілянину з травматичної зброї.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Житомирській області.


Читайте також: У Києві гонитва за стрітрейсерами вилилася в стрілянину та бійку: з'явилися фото і відео


Інцидент трапився близько 20:30 3 березня на проспекті Незалежності. "У дворі багатоповерхівки виник конфлікт через паркування автомобіля. В ході його течії 27-річний чоловік скоїв кілька пострілів з пристрою для відстрілу гумових куль, в тому числі в сторону опонента. У результаті той отримав травми у вигляді пошкодження лівого ліктьового суглоба і поперекового відділу хребта", - йдеться в повідомленні.


Патрульні уточнили "Житомир.info", що поруч з постраждалим впродовж сварки стояла жінка, яка також була постраждала. Чоловік отримав постріл гумовою кулею в спину, а жінка - удар в обличчя.


Постраждалі були госпіталізовані, а стрілок - затриманий, при цьому крім травматичної зброї у нього вилучили стартовий пістолет. За фактом події порушили кримінальну справу за статтею про хуліганство, запобіжний захід за якою передбачає позбавлення волі на термін в 3-7 років.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на полігоні в Житомирській області в результаті вибуху гранати загинув військовослужбовець.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?