В Україні відновили веселий "список" поки ще живих ворогів: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні відновили веселий "список" поки ще живих ворогів: з'явилося фото

В Україні відновили веселий "список" поки ще живих ворогів: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У мережі запропонували новий список пропагандистів і бойовиків так званих ДНР і ЛНР, чия діяльність шкодить Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook київського блогера Антона Ходзьо.


Читайте також: Десь занервував Царьов: соцмережі киплять через вбивство сепаратиста Жиліна


Блогер представив оновлену карткову колоду волонтерського проекту "Бий падлюку", в яких на сорочках карт зображені відомі пропагандисти: "У зв'язку з тим, що негідники з попередніх колод масово мруть, назріла необхідність оновленої колоди карт для бійців АТО".



"Зустрічайте нову колоду. Нові пики, нова сорочка, яку ми присвячуємо Арсену Павлову і ліфту. Новий тираж в 1000 штук піде на передову. Для впізнання і знешкодження ворогів українського народу", - додав він.


Читайте також: Йдуть на Київ: бойовиків ДНР висміяли двома фото з похорону


Відзначимо, що на сорочках карт можна зустріти обличчя: російського письменника, який став "політруком" в одній з банд бойовиків ДНР на Донбасі Захара Прілепіна, британського пропагандиста Грема Філліпса, "офіційного представника МЗС ДНР" Костянтина Долгова, журналістів газети "Комсомольская правда" Дмитра Стешина і Олександра Коца, наступника вбитого Арсена Мотороли Павлова - ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта", 23-річного "капітана народної міліції ДНР" Володимира Жогу на прізвисько "Воха".



Також блогер показав мішень для бійців АТО із зображенням Захара Прілепіна.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в зону АТО випускали мішені із зображеннями російського диверсанта Ігоря Гіркіна і екс-"регіонала" Олега Царьова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?